Aktuális programok, események

Itt a tavasz! 🌱🌷🌸🌿⛅

A testi és szellemi megújulás időszaka, habár a szeszélyes időjárás hatással lehet az egészségünkre, ha nem elég erős az immunrendszerünk.

Gyere el és ismerd meg, hogyan tudod kivédeni az időszakos megbetegedéseket a dōTERRA esszenciális illóolajok segítségével!
Beszélgetünk arról is, hogy miként tudod visszaállítani a testi és lelki egyensúlyod, hogyan tudod beépíteni az illóolajokat a mindennapjaidba.

Várunk akkor is, ha a célod az egészséged megőrzése vagy csak szeretnéd megismerni a dōTERRA 10 alap illóolaját és az érzelmi illóolaj-készletet.

Az eseményen lehetőség lesz kipróbálni az esszenciákat, így megtapasztalhatjátok azok azonnali jótékony, megújító hatását.💖

Hétfői órarend változás!!!
Jövő héttől Anita, 19:30-20:45 között Kezdő Ashtangával vár benneteket sok-sok szeretettel! :) :) :)
Essential Yoga Studio

Helyszín: Essential Yoga Studio
1074 Budapest, Vörösmarty utca 11/B.

Időpont: 2020.02.22-23.(szombat-vasárnap) 10:00-15:00

A két napos workshop-ot Bán Lilla, kétszeres Tai Chi világbajnok vezeti.

Jegyár:
Hétvégi jegy - 02.22-23.: 20.000 Ft/fő
egynapos jegy - 02.22. szombat: 14.000 Ft/fő
egynapos jegy - 02.23. vasárnap: 14.000 Ft/fő

Come along and join my 6 weeks long complete
beginners course in the lovely Essential yoga studio in
the heart of the city.

If you’re thinking about trying
yoga, if you’re seeking for clarification, how yoga could
benefit your life, if you already tried it, but want to add
some depth, sign up for the new course. No matter
how old, how flexible, how strong you are, no previous
experience needed!!

Telihold Flow Női Jóga

Használd fel a telihold erejét tudatosan és engedd gyógyulni a benned élő Nőt és belső gyermeket.
A telihold a Rák csillagképében felébreszti rejtett érzéseinket, ezért ilyenkor érzelmesebbek vagyunk. Ez által a női jóga gyakorlása is hatékonyabb, mélyre hatóbb lehet ebben a holdállásban. A női jóga a telihold idején egy igazán intenzív szakrális mély tisztításként élhető meg. Könnyed, vidám jógaórára invitállak, mely során a bennünk élő belső gyermek gyengédségével tisztítjuk meg női minőségeinket a telihold erejével megtámogatva.

Bejelentkezés:

Sziasztok!

Álmodtunk egy nagyot és arra gondoltunk, hogy lenne-e kedvetek egy közös mala fűzéshez?

A work shop alkalmával elkészítheted saját, egyedi, valódi ásványokból készült 108 szemes maládat akár magadnak vagy karácsonyi ajándékba egy családtagodnak.

Témánk pedig a nyugalom, türelem, higgadtság, mások és magunk iránti szeretete lesz. Ehhez válogattam össze 2 féle ásványt. Illetve egy kis jóga órával is készülünk nektek. Hatha jóga órát pedig Éva Kalmár-Nagy fogja nektek tartani ☺️

Kis pihenő után pedig nekikezdünk ima malánk elkészítéséhez. Lesz szó a maláról, kristályokról és hogy hogyan használhatjuk malánkat meditációhoz.

Finom teával és sütivel kedveskedünk nektek. Gyertek és töltődjünk együtt ezen a csodás napon!

Női energiáink központja a méhünk. Ugyanakkor az energetikai lenyomatok, traumák, érzelmek és stressz fő tárolója is. Mindemellett generációkon át öröklődő fizikai és lelki szintű problémák gyökér okait is eltárolja. Ezért fontos foglalkozni a méhünkben lévő blokkokkal, mert azok oldásával életünkben pozitív változások történnek. A programon lelki és fizikai szinten is dolgozunk. Fontos szerepet kap benne az érintés. A középpontjában egy természeti kultúrákból származó hasmasszázs áll. A gyakorlatok tisztulási tünetekkel járnak, amelyek pozitív változásokat hoznak az életedbe, de a gyökeres változások eléréséhez neked is dolgoznod kell.
A következők esetében ajánlom a programot:

-Ha nőgyógyászati megbetegedésekkel küzdesz (Ciszta, mióma, endometriózis)

"Némelyek egyre csak rohannak, hogy elérjék a boldogságot és nem veszik észre, hogy a boldogság ott van mögöttük, csak éppen nem éri utol őket, mert annyira rohannak." /Bert Hellinger/

Kedves Érdeklődő!