Méhtisztító Női Kör: Újhold kör - 2020.01.24 16:00

Méhtisztító Női Kör: Újhold kör - 2020.01.24 16:00

Méhtisztító Női Kör: Újhold kör

Ezen a különleges eseményen az Újhold energiái fogják felerősíteni a női kör gyakorlatainak hatásait. Mivel a holdállások különleges összefüggésben állnak a női ciklussal és női működésekkel, az Újhold kör egy kiváló alkalom arra, hogy egy női kör keretein belül támogasd meg új terveidet. Ez a nagy változások, új szerelmek kialakulásának ideje. Női energiáink központja a méhünk. Ugyanakkor az energetikai lenyomatok, traumák, érzelmek és stressz fő tárolója is. Mindemellett generációkon át öröklődő fizikai- és lelki szintű problémák eredetét is őrzi. Ezért fontos foglalkozni méhünkben tárolt blokkok oldásával. A program középpontjában egy természeti kultúrákból származó méhtisztító jellegű hasmasszázs áll. Fontos részét képzi továbbá a csoportos „méhtisztító beszélgetés”, mely a gyakorlatok hatásait egészíti ki. Ezen az eseményen beszélni fogunk a menstruációról és különböző szakaszairól, illetve alternatív megoldások használatáról a menstruáció során. A programon főképp érintéssel dolgozunk (masszázs, ringatás, simítás). A méhtisztító gyakorlatok stresszoldó hatásúak, de enyhítik az esetleges lelki-vagy fizikai szintű traumák által okozott tüneteket is. A gyakorlatok tisztulási tünetekkel járnak és pozitív változásokat hoznak az életedbe, de a gyökeres változások eléréséhez neked is tenned kell.

A következők esetében ajánlom a programot:

-Fájdalmas menstruáció vagy egyéb menstruációval kapcsolatos problémák (rendszertelen/túl erős vérzés)

-Ha gyermekvállalás előtt állsz vagy új tervek megvalósítására készülsz

-Ha nőgyógyászati megbetegedésekkel küzdesz (ciszta, mióma, endometriózis)

-Ha szeretnéd erősíteni a nőiességedet

-Ha nem tudod megélni a kreativitásodat

-Ha úgy érzed, hiányzik a hivatás tudatod

-Étkezési zavarok esetén (túl sokat eszel/túl keveset/hullámzó az étvágyad)

-Ha nem tudod megélni a szexualitásod/ problémák a szexualitással

Olyan nőket várok erre a programra, akik már menstruálnak és még nem várandósok. Szeretnének tisztulni, fejlődni, dolgozni magukon. A gyakorlatok hatásait megfelelő étrenddel és életmóddal tudod támogatni, melyekről részletesen beszélek a programon.
Menstruáció közben is lehet végezni a gyakorlatokat.

A program 2 órás.

Hozzájárulás: 10.000 Forint.

Hozz magaddal kényelmes ruhát, ami nem baj, ha olajos lesz. Ha átgondoltad és szeretnél részt venni az eseményen, az oldalon keresztül tudsz jelentkezni messenger üzenetben vagy az alábbi e-mail címen rövid kísérőüzenettel és telefonszámod megadásával:
kovacs.nora.noikor@gmail.com
Ha mégsem tudsz részt venni a programon, azt kérlek, legkésőbb egy nappal az esemény kezdése előtt jelezd telefonon vagy messenger üzenetben.

Sok szeretettel várlak!
Kovács Nóra Jógaoktató