Méhtisztító Női Kör - 2020.01.31. 16:00

Méhtisztító Női Kör - 2020.01.31. 16:00

Méhtisztító Női Kör

Női energiáink központja a méhünk. Ugyanakkor az energetikai lenyomatok, traumák, érzelmek és stressz fő tárolója is.
Mindemellett generációkon át öröklődő fizikai- és lelki szintű problémák eredetét is őrzi. Ezért fontos foglalkozni a méhünkben eltárolt blokkokkal, s azok oldásával. A program középpontjában egy természeti kultúrákból származó méhtisztító jellegű hasmasszázs áll. Az esemény fontos részét képzi továbbá a csoportos „méhtisztító beszélgetés” (az általatok hozott témákkal foglalkozunk az egész esemény során). A programon főképp érintést alkalmazunk (masszázs, ringatás, simítás) és ezen gyakorlatok hatásait egészíti ki egy általam vezetett méhtisztító jellegű meditáció, ami erősíti a gyakorlatok hatásait, hogy lelki szinten is tisztuljunk, szabaduljunk a számunkra már felesleges terhek és negatív kapcsolatok terhei alól. A gyakorlatok stresszoldó hatásúak, de enyhítik az esetleges lelki-vagy fizikai szintű traumák által okozott tüneteket is.A méhtisztító gyakorlatok végzése tisztulási tünetekkel jár és pozitív változásokat hoz az életedbe. De a gyökeres változások eléréséhez neked is tenned kell.

A következők esetében ajánlom a programot:

-Ha nőgyógyászati megbetegedésekkel küzdesz (ciszta, mióma, endometriózis)

- Ha negatív szülés/születés élményed volt (pl.: császármetszés)

-Problémák a párkapcsolatodban/ párkapcsolat hiánya

-Ha szeretnéd erősíteni a nőiességedet

-Önbizalomhiány esetén

-Ha nem tudod megélni a kreativitásodat

-Ha úgy érzed, hiányzik a hivatás tudatod

-Ha szeretnél dolgozni a határaiddal

- Ha életmód-változtatásra készülsz / gyermekvállalás előtt állsz

Olyan nőket várok erre a programra, akik már menstruálnak és még nem várandósok. Szeretnének tisztulni, fejlődni, dolgozni magukon.
A méhtisztító gyakorlatokat menstruáció közben is lehet végezni. A gyakorlatok hatásait pedig megfelelő étrenddel és életmóddal tudod támogatni, melyekről részletesen beszélek a programon.

A program 2 órás.

Hozzájárulás: 10.000 Forint.

Hozz magaddal kényelmes ruhát, ami nem baj, ha olajos lesz. Ha átgondoltad és szeretnél részt venni az eseményen, az oldalon keresztül tudsz jelentkezni messenger üzenetben vagy az alábbi e-mail címen rövid kísérőüzenettel és telefonszámod megadásával:
kovacs.nora.noikor@gmail.com
Ha mégsem tudsz részt venni a programon, azt kérlek, legkésőbb egy nappal az esemény kezdése előtt jelezd telefonon vagy messenger üzenetben.

Sok szeretettel várlak!
Kovács Nóra Jógaoktató