Jóga tiszta forrásból

Kedves Vendégeink!

Ismét várunk a stúdióban egy közös jóga gyakorlásra! 🥰🌈🧘‍♀️🧘‍♂️
Saját matracodat ne felejtsd otthon! 😉

Bejelentkezés: https://essentialyoga.hu/orarend

 

Kiadó termek

Kedves Vendégünk!

Termet szeretnél bérelni a belvárosban, jól megközelíthető helyen? Tudjuk, hogy nem könnyű most a karantén után az újra indulás, ezért kedvezményes terembérlési lehetőséggel szeretnénk segíteni a közösségi és egyéni szolgáltatásokat. Bővebben itt tájékozódhatsz: https://essentialyoga.hu/kiado_termek

Belvárosi, 7. kerületi jógatermünkben hétfőtől vasárnapig választhatsz változatos óratípusaink közül. A terem autentikus jóga hangulatú, áraink barátságosak. Ha ezek fontosak számodra, akkor gyere és csatlakozz hozzánk és tapasztald meg, milyen érzés Budapesten, az Essential Yoga Stúdóban jógázni. Óráink eltérő nehézségűek, így kezdőként és haladóként egyaránt élvezheted a jóga kedvező hatását. 

A jóga csodálatos, jótékony hatását, tiszta, terápiás minőségű aromaolajok egészségmegőrző hatásával növeljük, hogy a jóga intenzívebb élményt nyújtson.

Alap és Kezdő Hatha óráink mellett Gerincközpontú Hatha, Dinamikus Hatha, Vinyásza Flow, Kezdő Ashtanga és Yin jóga órákkal is találkozhatsz órarendünkben.

Aktuális programok, események

Gyakorlóink mondták a jógáról

„élményt nyújt fizikai és mentális szinten”
„kiegyensúlyozott vagyok tőle”
„a személyiségem is fejlődik”
„jobban tűröm a nehézségeket”
„szeretem ezt a mozgásformát, mert kíméli az ízületeket”
„testem egyszerre lett erős és rugalmas”

Mi fán terem a jóga?

Jóga mostanában egy divatos mozgásforma, de milyen is egy jógaóra? Jóga egy testet lelket feltöltő csoportos óra. Komoly munka zajlik testi és mentális szinten egyaránt. Egész óra ideje alatt kellemes zenére a jógamatracodon gyakorlod azokat a testtartásokat, amiket a jógaoktató bemutat.

Részletek

Első jógaórám előtt...

Jóga más műfaj, mint, amiket eddig próbáltál. Ezért összeszedtünk Neked néhány tanácsot, hogy kellemes élmény legyen a gyakorlás.

Be kell jelentkezni? igen, javasoljuk, hogy jelentkezz be órára. Óriási teremben gyakorlunk, de vannak népszerű időszakok, és helyed csak bejelentkezéssel tudjuk biztosítani. Ha az óra elmarad, előtte 2 órával e-mailben kapsz értesítést! Reggeli órák előtt mindenképp ellenőrizd, mielőtt elindulsz.

Mikor érkezz: nincs egész napos nyitva tartásunk, a terem jógaóra előtt kb. 30 perccel nyit. Jó, ha órakezdés előtt 10-15 perccel megérkezel, hogy rá tudj hangolódni a gyakorlásra és kiválaszd a neked tetsző helyet a teremben.

Étkezés időzítése: evés után és éhesen is kellemetlen jógázni, azt javasoljuk 2 órával előtte már ne egyél. A folyadékfogyasztásról se feledkezz meg! Próbálj egész nap folyamán megfelelő mennyiségű vizet fogyasztani, ez hozzájárul a könnyedebb gyakorláshoz, és jót tesz az egész testednek, elmédnek.

Eszközök: jógamatracot, takarót a relaxációhoz, és minden más jógaeszközt mi biztosítunk, de gyakorolhatsz saját matracodon is, és érdemes egy törölközőt is magaddal hozni. Jó, ha van víz nálad, de a helyszínen is tudsz frissítőt vásárolni.

Öltözéked: kényelmes ruhát érdemes viselned, ami nem akadályoz a mozgásban, a fordított testhelyzetekben kellemetlen lehet, ha a pólód az arcodba esik. Általában mezítláb jógázunk, de a zokni levétele nem kötelező, viszont érdemes kipróbálni, hogy el tudd dönteni, melyik ideálisabb számodra.

Ne aggódj értékeidért: az öltözőkben zárható szekrényekben biztonságban tudhatod pénztárcád, mobilod, kisebb értéktárgyaid.

Zuhanyzási lehetőség: tágas fürdőszoba áll rendelkezésedre, ha zuhanyoznál óra után.

Online bejelentkezés

Itt azonnal eléred órarendünket, ahol be tudsz jelentkezni kedvenc órádra.

Bejelentkezés

Oktatóink

Angyal Anita
vinyasa flow, hatha jóga, astanga jóga oktatónk
Kalmár-Nagy Évi
hatha jóga, dinamikus hatha jóga oktatónk
Bucsi Panni
hatha jóga, yin jóga, áyurvédikus jógaterapeuta oktatónk
Steiner Júlia
Hatha jóga oktatónk
Rembeczki Eszter
Hatha jóga oktatónk
Szabó Kinga
Hatha és vinyasa flow jóga oktatónk
Gyulai Adrienn
Meditációs terapeutánk, aromatouch masszőr, kezdő jóga oktatónk