Tai Chi és Chi Kung Workshop - 2020.02.22-23.

Tai Chi és Chi Kung Workshop

Helyszín: Essential Yoga Studio
1074 Budapest, Vörösmarty utca 11/B.

Időpont: 2020.02.22-23.(szombat-vasárnap) 10:00-15:00

A két napos workshop-ot Bán Lilla, kétszeres Tai Chi világbajnok vezeti.

Jegyár:
Hétvégi jegy - 02.22-23.: 20.000 Ft/fő
egynapos jegy - 02.22. szombat: 14.000 Ft/fő
egynapos jegy - 02.23. vasárnap: 14.000 Ft/fő

Jegyvétel: https://tixa.hu/taichi_es_chikung_workshop_202002

Kétnapos Tai Chi és Chi Kung Workshop az Essential Yoga Studio (1074 Budapest, Vörösmarty utca 11/B.) hangulatos edzőtermében 2020. február 22-23.-án!

Mit csinálunk két napon át?

Megismerkedünk öt alapvető energiagyűjtő gyakorlattal, és megtanuljuk, hogy a Tai Chi alapelveit milyen módon tudjuk alkalmazni a mindennapokban.
Beszélünk arról, hogy a téli hónapokban hogyan tudjuk melegen és egészségesen tartani a testünket.
Megismerkedünk egy önmegismerő technikával, a Diáddal, mellyel a lehető legpontosabban és legőszintébben segíthetünk saját magunknak abban, hogy a jelenlegi érzéseinket tudatossá tegyük, ezáltal szükségtelen érzelmi csomagjainkat elengedjük.
Megtanulunk továbbá egy egyszerű „leföldelő” gyakorlatot, ami a legstresszesebb szituációkban is segít nyugodtnak maradni.

A Tai Chi és a Chi Kung ősi, kínai eredetű mozgásformák, melyek a testre és szellemre pozitívan hatnak. Kortól és nemtől függetlenül bárki gyakorolhatja. A jó európai ember pontosan tudja, hogy kell megfeszíteni az izmait – ellazítani már annál nagyobb figyelmet és törődést igényel.
A workshop-on gyakorolt technikák speciális kombinációja segít, hogy megtanuljunk lazítani a legintenzívebb helyzetekben is.
Mélységében átélni, hogy világunk milyensége és változásai tulajdonképpen saját magunktól függ, elementáris érzés. Valójában hatalmunk van saját magunk és életünk alakulása felett. Ezek a technikák egy harmonikusan működő, szelíd módszer részei, mellyel lehetőségünk van átélni az érzést, hogy – jó értelemben – saját világunk középpontja vagyunk.

A Workshop-ot minimum 5 fő jelentkezésével tartjuk meg.

Kortól és nemtől függetlenül mindenkit nagy szeretettel várunk!