Aktuális programok, események

Hennafestő Workshop Nórival

Ezen az alkalmon együtt szépülünk, díszítjük egymást gyönyörű hennafestésekkel. Egy finom hangolódás lesz a szilveszteri ünneplésre, hogy kiteljesedett női minőségünkben lépjünk be az Új esztendőbe. Párokban fogunk dolgozni. Az általatok kiválasztott mintát fogjátok felfesteni egymásra, mint léleknővérek. Minden eszközt biztosítok a számotokra (henna, bindhhik,sablonok) és az egész foglalkozás során segíteni foglak benneteket a minták felfestésében.
Ha saját ötletekkel érkeztek, segítelek a megvalósításukban.

A program 4 órás lesz,
14:00-tól 18:00-ig tart.
(16:00-tól-16:10-ig szünet)

Részvételi díj:
6000 Ft/fő

Sziasztok!

Álmodtunk egy nagyot és arra gondoltunk, hogy lenne-e kedvetek egy közös mala fűzéshez?

A work shop alkalmával elkészítheted saját, egyedi, valódi ásványokból készült 108 szemes maládat akár magadnak vagy karácsonyi ajándékba egy családtagodnak.

Témánk pedig a nyugalom, türelem, higgadtság, mások és magunk iránti szeretete lesz. Ehhez válogattam össze 2 féle ásványt. Illetve egy kis jóga órával is készülünk nektek. Hatha jóga órát pedig Éva Kalmár-Nagy fogja nektek tartani ☺️

Kis pihenő után pedig nekikezdünk ima malánk elkészítéséhez. Lesz szó a maláról, kristályokról és hogy hogyan használhatjuk malánkat meditációhoz.

Finom teával és sütivel kedveskedünk nektek. Gyertek és töltődjünk együtt ezen a csodás napon!

Női energiáink központja a méhünk. Ugyanakkor az energetikai lenyomatok, traumák, érzelmek és stressz fő tárolója is. Mindemellett generációkon át öröklődő fizikai és lelki szintű problémák gyökér okait is eltárolja. Ezért fontos foglalkozni a méhünkben lévő blokkokkal, mert azok oldásával életünkben pozitív változások történnek. A programon lelki és fizikai szinten is dolgozunk. Fontos szerepet kap benne az érintés. A középpontjában egy természeti kultúrákból származó hasmasszázs áll. A gyakorlatok tisztulási tünetekkel járnak, amelyek pozitív változásokat hoznak az életedbe, de a gyökeres változások eléréséhez neked is dolgoznod kell.
A következők esetében ajánlom a programot:

-Ha nőgyógyászati megbetegedésekkel küzdesz (Ciszta, mióma, endometriózis)

"Némelyek egyre csak rohannak, hogy elérjék a boldogságot és nem veszik észre, hogy a boldogság ott van mögöttük, csak éppen nem éri utol őket, mert annyira rohannak." /Bert Hellinger/

Kedves Érdeklődő!

Hi Jogis, and Joginis!

We have new English yoga classes on the Timetable! Now you can practice yoga in English fivetimes a week! ????‍♀️????‍♂️

Vidám-Vagány mini POP koreográfia workshop Rembeczki Eszter vezetésével.

???? Ezen a kurzuson egy olyan rövid koreográfiát igyekszünk megtanulni, amely garantáltan közönségsiker lesz, ha eltáncolod, és biztos, hogy megdolgoztatja majd az agytekervényeidet. ???? A hagyományos hasánc elemek mellett meglepő figurák dobják fel a kombinációkat (olyan "Esztis" módon ????). Lehetőséged lesz belevinni egyéni kreativitásodat és személyiségedet, de kapsz hozzá útmutatót, hogyan töltsd ki az improvizatívabb részeket is. Csoportban is előadhatod, és szólóban is látványos táncot tudsz vele bemutatni.
A workshopot középhaladó szinttől ajánlom (de természetesen lelkes kezőként is belevághatsz! ????)

Ha ŐSZ, akkor immunerősítés mindenkinek, visszatérés az iskolába-óvodába!

Gyere el, és ismerkedj meg az esszenciális illóolajokkal, tapasztald meg a hatásukat, szerezz egy fantasztikus élményt magadnak, miközben tanulhatsz és kérdezhetsz!

Amikről szó lesz a legfontosabb olajok mellett:
- Hogyan tudom megelőzni a megbetegedéseket a családban és otthon?
- Hogyan tudom a leginkább segíteni gyermekemet a kiegyensúlyozottság felé? (iskolai-óvodai stressz és nehézségek az egész családnak)
- Mivel tudok felkészülni az őszre?
- Hogyan tudom feltölteni az energiatartalékaimat?

Méhünk Virága Női Kör

Női energiáink központja a méhünk és központja az energetikai lenyomatoknak, traumáknak, érzelmeknek és stressznek is. Mindemellett saját és generációkon át öröklődő fizikai és lelki szintű problémák gyökér okait tárolja el. A programon lelki és fizikai szinten is dolgozunk. Fontos szerepet kap benne az érintés. A középpontjában egy természeti kultúrákból származó speciális hasmasszázs áll, mely oldja a méhünkben eltárolt blokkokat. A gyakorlatok tisztulási tünetekkel járnak, amelyek pozitív változásokat hoznak az életedbe, de a gyökeres változások eléréséhez neked is dolgoznod kell.

A következők esetében ajánlom a programot:

A legtöbben küszködünk a pontos ászana kivitelezéssel, mert nem vagyunk biztosak az adott gyakorlat helyességét illetően.
Ezen a napon felfedezzük az leggyakrabban előforduló testhelyzetek helyes kivitelezését, testre szabását.
Ebben a következő témák lesznek segítségünkre:

✔️a jóga ászanák fizikai és energetikai hatásai
✔️leggyakoribb hibák a kivitelezés soran
✔️a fasciák jelentősége azegészség szempontjából
✔️kialakult hibás mozgásminták felismerése és korrekciója az aszanakban
✔️eszközök a jóga gyakorlás hatásának fokozása érdekében
✔️egyéni problémákhoz igazított saját gyakorlás

Képzés díja: 6.000 Ft

Helyedet előleg befizetésével biztosíthatod.

Kedves Jógásaink!

Örömmel jelentjük be, hogy szeptember 1-jétől a Nitayoga Központ megújul!

Szeretnénk vendégeinknek többet nyújtani. Megújult órákkal, új szolgáltatásokkal és havi meglepetésekkel várjuk régi és új vendégeinket. Stúdiónkban még nagyobb hangsúlyt fektetünk az egészségre, ezért profilunk aromaterápiás jóga órákkal frissül és ezt a változást Központunk nevében is szeretnénk kihagsúlyozni.