Aktuális programok, események

Come along and join my 6 weeks long complete
beginners course in the lovely Essential yoga studio in
the heart of the city.

If you’re thinking about trying
yoga, if you’re seeking for clarification, how yoga could
benefit your life, if you already tried it, but want to add
some depth, sign up for the new course. No matter
how old, how flexible, how strong you are, no previous
experience needed!!

Telihold Flow Női Jóga

Használd fel a telihold erejét tudatosan és engedd gyógyulni a benned élő Nőt és belső gyermeket.
A telihold a Rák csillagképében felébreszti rejtett érzéseinket, ezért ilyenkor érzelmesebbek vagyunk. Ez által a női jóga gyakorlása is hatékonyabb, mélyre hatóbb lehet ebben a holdállásban. A női jóga a telihold idején egy igazán intenzív szakrális mély tisztításként élhető meg. Könnyed, vidám jógaórára invitállak, mely során a bennünk élő belső gyermek gyengédségével tisztítjuk meg női minőségeinket a telihold erejével megtámogatva.

Bejelentkezés:

Sziasztok!

Álmodtunk egy nagyot és arra gondoltunk, hogy lenne-e kedvetek egy közös mala fűzéshez?

A work shop alkalmával elkészítheted saját, egyedi, valódi ásványokból készült 108 szemes maládat akár magadnak vagy karácsonyi ajándékba egy családtagodnak.

Témánk pedig a nyugalom, türelem, higgadtság, mások és magunk iránti szeretete lesz. Ehhez válogattam össze 2 féle ásványt. Illetve egy kis jóga órával is készülünk nektek. Hatha jóga órát pedig Éva Kalmár-Nagy fogja nektek tartani ☺️

Kis pihenő után pedig nekikezdünk ima malánk elkészítéséhez. Lesz szó a maláról, kristályokról és hogy hogyan használhatjuk malánkat meditációhoz.

Finom teával és sütivel kedveskedünk nektek. Gyertek és töltődjünk együtt ezen a csodás napon!

Női energiáink központja a méhünk. Ugyanakkor az energetikai lenyomatok, traumák, érzelmek és stressz fő tárolója is. Mindemellett generációkon át öröklődő fizikai és lelki szintű problémák gyökér okait is eltárolja. Ezért fontos foglalkozni a méhünkben lévő blokkokkal, mert azok oldásával életünkben pozitív változások történnek. A programon lelki és fizikai szinten is dolgozunk. Fontos szerepet kap benne az érintés. A középpontjában egy természeti kultúrákból származó hasmasszázs áll. A gyakorlatok tisztulási tünetekkel járnak, amelyek pozitív változásokat hoznak az életedbe, de a gyökeres változások eléréséhez neked is dolgoznod kell.
A következők esetében ajánlom a programot:

-Ha nőgyógyászati megbetegedésekkel küzdesz (Ciszta, mióma, endometriózis)

"Némelyek egyre csak rohannak, hogy elérjék a boldogságot és nem veszik észre, hogy a boldogság ott van mögöttük, csak éppen nem éri utol őket, mert annyira rohannak." /Bert Hellinger/

Kedves Érdeklődő!

Hi Jogis, and Joginis!

We have new English yoga classes on the Timetable! Now you can practice yoga in English fivetimes a week! ????‍♀️????‍♂️

Vidám-Vagány mini POP koreográfia workshop Rembeczki Eszter vezetésével.

???? Ezen a kurzuson egy olyan rövid koreográfiát igyekszünk megtanulni, amely garantáltan közönségsiker lesz, ha eltáncolod, és biztos, hogy megdolgoztatja majd az agytekervényeidet. ???? A hagyományos hasánc elemek mellett meglepő figurák dobják fel a kombinációkat (olyan "Esztis" módon ????). Lehetőséged lesz belevinni egyéni kreativitásodat és személyiségedet, de kapsz hozzá útmutatót, hogyan töltsd ki az improvizatívabb részeket is. Csoportban is előadhatod, és szólóban is látványos táncot tudsz vele bemutatni.
A workshopot középhaladó szinttől ajánlom (de természetesen lelkes kezőként is belevághatsz! ????)

Ha ŐSZ, akkor immunerősítés mindenkinek, visszatérés az iskolába-óvodába!

Gyere el, és ismerkedj meg az esszenciális illóolajokkal, tapasztald meg a hatásukat, szerezz egy fantasztikus élményt magadnak, miközben tanulhatsz és kérdezhetsz!

Amikről szó lesz a legfontosabb olajok mellett:
- Hogyan tudom megelőzni a megbetegedéseket a családban és otthon?
- Hogyan tudom a leginkább segíteni gyermekemet a kiegyensúlyozottság felé? (iskolai-óvodai stressz és nehézségek az egész családnak)
- Mivel tudok felkészülni az őszre?
- Hogyan tudom feltölteni az energiatartalékaimat?