Őszi immunerősítés aromaterápiával! Előadás és est 2019.09.25

Őszi immunerősítés aromaterápiával! Előadás és est 2019.09.25

Ha ŐSZ, akkor immunerősítés mindenkinek, visszatérés az iskolába-óvodába!

Gyere el, és ismerkedj meg az esszenciális illóolajokkal, tapasztald meg a hatásukat, szerezz egy fantasztikus élményt magadnak, miközben tanulhatsz és kérdezhetsz!

Amikről szó lesz a legfontosabb olajok mellett:
- Hogyan tudom megelőzni a megbetegedéseket a családban és otthon?
- Hogyan tudom a leginkább segíteni gyermekemet a kiegyensúlyozottság felé? (iskolai-óvodai stressz és nehézségek az egész családnak)
- Mivel tudok felkészülni az őszre?
- Hogyan tudom feltölteni az energiatartalékaimat?

Napjaink túlterheltsége, stresszes életvitele, ételeink káros összetevői szinte kikerülhetetlen velejárói életünknek. Betegségeink, allergiáink száma egyre növekszik és már a gyermekeinket sem kíméli. Ennek a folyamatnak sajnos velejárói a gyógyszerek és a folyamatos orvos látogatás is.
De nem kell feltétlenül így lennie!

Az aromaterápia, avagy illóolaj gyógyászat ősi hagyományának újrafelfedezése zajlott le pár éve az orvostudományban is. Jó hír, hogy a növényi kivonatok és esszenciák használata mindenki számára tanulható és elsajátítható. Azonban nem minden minőségű olaj tudja felváltani a gyógyszereinket a szekrényünk polcain. A Doterra illóolajai, a világon egyedülálló módon rendelkeznek a Certified Pure Therapeutic Grade™ minősítéssel, ezért pozitív hatásait nem csak belélegezve, hanem bőrre kenve illetve belsőleg fogyasztva is ki tudja fejteni. Ezáltal hatékonysága növekszik, és alkalmazási lehetőségei a gyógyszerekével egyenértékűvé válhatnak. Fontos kiemelni, hogy természetesen nem csupán kialakult betegség esetén érdemes alkalmazni a háztartásunkban az olajakat. Életvitel szerűen beillesztve a mindennapokba nem csupán a takarító szereket, fertőtlenítőket válthatják ki, hanem az apróbb hétköznapi nyavalyákra is megoldást nyújtanak. Az otthoni használatuk tanulható, ehhez pedig terápiás segítséget is kap minden eseményen résztvevő!

Várunk szeretettel Téged és barátaidat is! ♥

Előadó:

Gecsényi Enikő life&aroma coaching
Elérhetőség:
Mobil: +36209399246
Email: eniko.gecsenyi.plan@gmail.com
Vagy keress a facebookon: Enikő Gecsényi vagy Plan B Project -

Szervező:

Gyulai Adrienn Természetgyógyász
mobil: 06202576559
info@essentialyoga.hu

https://www.facebook.com/events/456141671651163/