Gyulai Adrienn

Gyulai Adrienn

15 éves koromban kezdtem el meditálni és megtanulni a saját energiáimat kezelni és a lelki fejlődés, öngyógyítás irányába terelni. A meditáció azóta is a mindennapjaim részét képezi. Gyógyító terapeutaként 12 éve foglalkozom a hozzám fordulókkal és egyéni foglalkozások keretében segítek megtalálni önmagukat, megtanítani őket a saját energia-rendszerük tudatos kezelésében.

Mindemellett életemben központi szerepet tölt be a testi-lelki önvédelem, gyógyitóként a szervezet belső védelmének tanulmányozására helyeztem a fókuszt az utóbbi 10 évben.

Ebben nagy segítségemre voltak magyar és keleti mestereim, tanítóim.

3 éve kezdtem el harcművészetekkel foglalkozni, mert úgy éreztem erre van szükségem, hogy a spirituális fejlődést integrálni tudjam a hétköznapok realitásaival.

Ezt követően ismerkedtem meg a jógával, ám a kapcsolatom vele az aromaterápia segítségével teljesedett ki.

Az aromaterápia és a jóga ötvözésével nagyfokú egészség-megőrző hatást sikerült elérnem és ezt szeretném átadni másoknak is.

Az aromaterápia nem veszi el a jóga tradicionális elemeit, hanem kiegészíti a jelen kor terápiás lehetőségeivel, ezáltal fokozni tudja a testi-, lelki- egészségre gyakorolt jótékony hatását.