Füle Krisztina

Füle Krisztina

Ki vagyok én?

Gyermekkoromban a klasszikus balett után, ritmikus sportgimnasztikát tanultam évekig, ezt követően 2004-től versenyszerűen latin táncoltam egészen 2017-ig, 26 éves koromig . Számos hazai és nemzetközi versenyen vettem részt, külföldi és magyar oktatókkal dolgoztam, így sikerült a legmagasabb kategóriáig eljutnom, és a magyar élvonalban táncolhattam. A táncot már régóta oktatom gyermekek, és felnőttek részére egyaránt.

2017-ben a Bandha Works budapesti jógaiskolában ismerkedtem meg az ashtanga jógával, ahol azóta is rendszeres gyakorlok jelenleg mysore stílusban. A Vipassan meditációval 2014-ben ismerkedtem meg, azóta 3 tíz napos kurzuson résztvevőként, és több kurzuson önkéntesként vettem részt. A meditáció azóta is része az életemnek, rendszeresen gyakorlom. 2019 Márciusában másfél hónapot töltöttem Indiában, ahol elvégeztem az oktatói tanfolyamot, Vinyasa, Hatha és Ashtanga jógából. Ezt követően utazásaim során külföldön kezdtem el órákat adni, majd 2019 nyarán egy év önkéntesmunka, és utazás után alakult úgy, hogy Budapesten lett lehetőségem jóga órákat adni.

Óráimon nem csak a testtartások tökéletesítésére fókuszálok, de nagyon fontosnak tartom az elme "edzését", élesítését. Fontosnak tartom megismertetni az órák filozófiáját valamint a jóga és spiritualitás kapcsolatát. Minden órán teljes figyelmem arra irányul, hogy segítsek minden résztvevőnek korlátait kitágítani és fejlődni a saját maga testében és szellemében. Kérdés esetén bátran fordulj hozzám!

Várlak szeretettel óráimon.

Namaste

Kriszti

Elérhetőségem: +36303780102

https://www.facebook.com/fulekrisztiyoga