Francesco Mele

Francesco Mele

Ébressz fel – Alternatív Univerzum

Mi egy közösség vagyunk, akik egy ikonikus meditációs központ, úgynevezett “Szelíd mosoly buddhista szangha ” szétválasztásából születtünk.

Ennek a közösségnek a koordinátora hosszú és bizonyított tapasztalattal rendelkezik az éberségi meditációban és úgy döntött, hogy saját útjára lép, hogy innováciot hozzon a hagyományokban.

Különböző Budapesti helyszíneken gyülekezünk és programom általában változatos relaxációs tevékenységeket és nem a gyógyító meditációt tartalmazza. Ez alkalomtól függően változhat.

2020 közepétől együttműködünk Dórával, egy több tanúsítvánnyal rendelkező jógaoktatóval és közösen létrehoztuk az új Wholistic Meditatív Jógat, ahogyan mi hívjuk: Test-Szellem Nyújtas, ami azt rejti magában, hogy mi minden egyes eseményünk alkalmával elvezérelünk, hogy segitsük az egész testet tudatos mozgásba helyezni és segítsük megébreszteni a tudatalatti elmét, ezáltal tudatosan egy olyan ‘észbontó’ élményt generálunk, amely az ész-test-szellem közötti tökéletes integrációjának köszönhetően létre fog jönni.

'Tudatosság Kirándulás'-okat is szervezünk közösen Magyarország területein.

Elérhetőségem: wakeupmemindfulness@gmail.com