Családállítás - 2019.10.20

Családállítás - 2019.10.20

"Némelyek egyre csak rohannak, hogy elérjék a boldogságot és nem veszik észre, hogy a boldogság ott van mögöttük, csak éppen nem éri utol őket, mert annyira rohannak." /Bert Hellinger/

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel invitállak gyógyító mezőmbe, ahol egy kicsit megállítjuk az időt és önmagunkat is. Megállítjuk, hogy rápillanthassunk arra, akik vagyunk és arra akik lehetnénk. Megnézzük mi az, ami a kettő között akadályként feszül.
Attól függően, hogy mit találunk meggyógyítjuk, haza küldjük, megszüntetjük, vagyis helyére tesszük a rendszerben. Mert a lélek akkor egészséges, ha megtalálja a helyét.
Amint az akadályok megszűnnek, én-részeink közeledhetnek egymáshoz.
Kibékítjük az ellentéteket önmagunkban, ezáltal családunkban, múltunkban.
Mert az egység megteremtése egyetlen döntésen múlik.
A döntés a Tiéd!

Várlak szeretettel oldás és megoldás központú családállításomra, melyben csoportban (6-10 fő) dolgozunk egy általad felvázolt témán. Legyen az bármi, ami zavar, ami mostanában sokat foglalkoztat, valami amire megoldást keresel. Hozd el és nézzük meg hogyan is néz ez ki valójában, a lélek szintjén!

A csoportban történő családállítás lehetőséget nyújt olyan nézőpontból rálátni az aktuális helyzetre, amelyre hétköznapi tudatszinten nincs lehetőségünk. Ugyanis a családállítás során kívülről láthatjuk saját helyzetünket, beleértve önmagunkat és a lélek valódi mozgását.

Lehetőséged van fedett családállításra, amely során csak nekem mondod el a felállítani kívánt helyzetet, a csoportban résztvevők előtt minden információ fedve marad.
Ezáltal teljes egészében a lélek mozgásáé és a tiszta megoldásé a főszerep.
Ha nem vagy biztos abban, hogy készen állsz az állításra, de érdekel a módszer, jelentkezz segítőnek! Ami abból áll, hogy szereplőként részt veszel mások állításában, ezáltal bele láthatsz a módszer működésébe.

Helyszín: 1057, Budapest, Vörösmarty utca 11/B
Essential Yoga Studio

Időpont: 2019.10.20. (vasárnap) 13:00

Árak:
Állítónak: 10000.-
Segítőnek: 3000.-

Részvételi szándékodat kérlek jelezd privát üzenetben, mert a férőhelyek limitáltak! :)

Várlak szeretettel!

Gyulai Adrienn
természetgyógyász, családállító
Tel: /20 257 6559,
mail: gyulai.adrienn@gmail.com